Jump to content


Photo

SPAAAM!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Drackir

Drackir

    Admin/Project Leader

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 1,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Posted 29 November 2012 - 01:59 PM

So, as you may have noticed, the site got a little overrun by spam posts over the past little while. Caseyweederman and I went through and cleaned it out and I deleted every user created since July (and their posts). We may have lost some posts in the process but hopefully not too many.

 

While I was at it, I renewed my maintenance subscription on our forum software (oops forgot about that!) and updated to the latest version. I also cleaned out the old install directory which started from version 1.3.1 of IPB back in 2006 or so. Let me know if you notice anything strange and please report spam posts and users if you see them.

 

This also means that the skin changed to the default. I may go through and poke around with it again later but I just wanted to get the site working again.

 

Thanks!

~Drack



#2 Caseyweederman

Caseyweederman

    Moderator/Corridors of Time Admin

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 1,147 posts
  • Gender:Male

Posted 30 November 2012 - 08:10 PM

It was pretty bad. They took my squeezin' arm.


sum day ill eat ur cat ricko...


#3 ShadowUser

ShadowUser

    VIP

  • VIP
  • Pip
  • 18 posts

Posted 07 April 2013 - 02:13 AM

It's quite sad that this place has pretty much died.. same with most of the other sites I visited years ago. ;_;



#4 Drackir

Drackir

    Admin/Project Leader

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 1,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Posted 13 April 2013 - 10:19 PM

It is sad. But it's still here! It's just hard when life gets in the way. :P

 

We actually just upgraded the server the site is hosted on!






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users